Hirdetés

Jön a GeForce 1040 a laptopokba



|

A szivárgások szerint egy belépőkategóriás megoldásról van szó.

Hirdetés

A szivárgások szerint hamarosan új laptopokba szánt grafikus megoldással áll elő az NVIDIA. A GeForce 1040 egy belépőkategóriás és viszonylag olcsó belépő lehet a Pascal videokártyák világába. 

Hirdetés

Az új GPU hivatalosan nem mutatkozott még be, de egy lengyel áruházban már feltűnt egy olyan Lenovo IdeaPad 320S laptop, amelyben nyolcadik-generációs Intel Core i5 CPU és GeForce 1040-es grafika van. 

Túl sok részlet egyelőre nincs az új GPU-ról, de valószínűleg ugyanarra az architektúrára épít, mint a GeForce GTX 1050, 1060, 1070 és 1080 (minden bizonnyal kevesebb CUDA maggal). Azt nehéz lenne megtippelni, hogy a viszonylag friss GeForce MX150-hez mérten mit kínál majd. 

Maga a Lenovo IdeaPad 320S egyébként 15,6 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, Core i5-8250U CPU-val, 8 GB RAM-mal és egy 256 GB-os tárhellyel van ellátva. A modell ára 759 euró, vagyis nem gamerlaptop, de többet nyújt az integrált grafikus chippel rendelkező gépeknél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.