Hirdetés

Jön az Acer Chrome OS-t futtató táblagépe



|

Áprilisban érkezik az Acer első olyan táblagépe, amely már Chrome OS rendszert futtat.

Hirdetés

A Google évek óta gazdagítja olyan funkciókkal a Chrome OS-t, amelyek érintésre reagálnak - és egyre több Chromebooknak van érintőkijelzője. Az Acer azonban az első gyártó, amely már a billentyűzetet is elhagyja

Hirdetés

Az Acer Chromebook Tab 10 egy 9,7 hüvelykes táblagép, ami a Google Chrome OS rendszerét futtatja. Támogatja az androidos appokat, billentyűzete nincs. Persze lesz hozzá olyan tok, amiben van Bluetooth-os billentyűzet. 

A tablet 2048 x 1536-os felbontású kijelzőt kapott, alatta Rockchip OP1 (RK3399) processzor található. Az írást és rajzolást egy Wacom EMR stylus segíti. 

Európában májusban érkezik az újdonság, 329 eurós áron. Ezért 4 GB RAM, 32 GB eMMC tárhely, sztereó hangszórók, USB-C port, microSD-foglalat és jackcsatlakozó is járnak. A kamerák 5 és 2 megapixelesek, a 34 Wh-s akkumulátor pedig nagyjából 9 órás üzemidőt garantál. Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi és a Bluetooth 4.1 is. A Wacom tollat a készülékházban tárolhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.