Hirdetés

Kiderült a PlayStation VR2 ára és megjelenési dátuma



|

A Sony bejelentette, mikor tervezi piacra dobni következő generációs VR headsetjét, a PSVR2-t.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de több mint hat év eltelt azóta, hogy megjelent a PlayStation VR, ami akkor a leginkább felhasználóbarát, legmegfizethetőbb VR headset volt. Azóta fejlődött, alakult ez a szegmens, új versenyzők jöttek és korábbiak tűntek el, egyes gyártók fókusza másfelé tolódott, de a Sony továbbra is a játékosoknak kíván maradandó élményeket mutatni.

A PlayStation VR2 előrendelése még ebben a hónapban elindul, így kiderült, mikorra várhatjuk a megjelenését, és mennyit kell majd kiadnunk érte.

Hirdetés

A bejelentő közlemény alapján 2023. február 22-ét tűzték ki a debütálás napjának, ekkor érkezik a headset, illetve egy kontrollertöltő állomás is. Az alapcsomag 599,99 euróba kerül (ez nálunk kb. 250 ezer forint lesz), ebben a headsetet, egy pár kontrollert és egy sztereó fülhallgatót találunk, de aki játékot is szeretne, 649,99 euróért (kb. 265 ezer forintért) a Horizon: Call of the Mountaint is kérheti mellé. A töltőállomás árát 49,99 euróban (21-22 ezer forintban) határozták meg. 

A megjelenés pillanatában nagyjából 20 új játék lesz elérhető, ezek közül 11-et most jelentettek be, melyek az alábbiak:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.