Hirdetés

Könnyű és menő az új Acer Swift 5 laptop



|

Mindössze 1 kilogrammos az Acer 15,6 hüvelykes laptopja, amelynek a kijelzője körül alig van keret.

Hirdetés

Az Acer frissítette a Swift termékcsaládját, ennek keretében pedig itt az új Swift 5. A 15,6 hüvelykes laptop lapos és könnyű, a kijelzőjének a kerete pedig vékony. Olyannyira, hogy a képernyő a ház 88 százalékát teszi ki. A legérdekesebb pedig az, hogy a méretei ellenére mindössze 1 kilogrammot nyom a mérlegen az új Swift 5. 

Hirdetés

A notebook az idei év utolsó negyedévében válik elérhetővé. Nem nehezebb, mint a tavalyi 14 hüvelykes, magnézium házas modell, és nem is sokkal nagyobb. Mindez annak köszönhető, hogy a 15,6 hüvelykes képernyőt 5,87 milliméteres keret veszi körbe. Ennek ellenére elfért a webkamera és a mikrofonok is. 

Az új Swift 5-be nyolcadik-generációs Intel Core processzorok kerülnek, maximum 16 GB DDR4-es memóriával és maximum 1 TB-os SSD-vel. Nem hiányzik a HDMI, az USB-A és USB-C portok, valamint a kártyaolvasó és az ujjlenyomat-olvasó sem. Az árazás és a konfigurációk régiónként változnak, a részletekre várnunk kell a megjelenésig. A jelenleg demózott modell még csak prototípus. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.