Hirdetés

Már a 8-magos processzorokat is támogatják a Z370-es alaplapok



|

A Z370 Express lapkakészletre építő alaplapok közül több modellhez is elindultak a kapcsolódó BIOS-frissítések.

Hirdetés

Számos alaplaphoz elindultak a BIOS-frissítések, amelyek az Intel Z370 Express lapkakészletére alapoznak. Ezek a frissítések gondoskodnak arról, hogy az alaplapok támogassák az Intel közelgő 8-magos processzorait. 

Hirdetés

A frissítések egyelőre béta plecsnit kapnak. Figyelembe véve azt, hogy egyelőre kizárólag a Z370-es alaplapokhoz érkeznek ilyen csomagok, elképzelhető, hogy az Intel az első 8-magos, LGA1151-es processzorokat kizárólag a Z370-es modellekkel engedi majd használni. Ez a lapkakészlet ugyanis erősebb VRM-et garantál. 

Ahhoz, hogy a BIOS-frissítés támogassa a közelgő processzorokat, tartalmaznia kell a 06EC mikrokód-frissítést is. Ezzel számos gyártó adott már ki csomagot, többek között az ASUS, az ASRock és az MSI is. Ez a mikrokód-frissítés a Spectre legújabb variánsai ellen is véd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.