Hirdetés

Megérkezett a nagyon különleges ThinkPad laptop



|

Régi és új dolgok keveréke a 25. évfordulós retró ThinkPad laptop, ami viszont nem olcsó.

Hirdetés

25 éve már, hogy az első ThinkPad laptop megjelent. Az IBM azóta eladta a ThinkPad vonalat a Lenovonak, a laptopok pedig laposabbak, könnyebbek és gyorsabbak lettek. Vannak, akiknek azonban hiányzik egy-két régi dolog. 

Hirdetés

A Lenovo ezért a ThinkPad 25. évfordulójára egy speciális notebookkal készült, retró dizájnelemekkel. Nagy volt az érdeklődés, a laptop pedig végre megérkezett. Régi és új dolgokat mixel, az ára pedig 1899 dollár. 

Ezért egy 14 hüvelykes, 1920 x 1080-as érintőkijelző jár, Intel Core i7-7500U két-magos processzorral, NVIDIA GeForce 940MX grafikával, 16 GB RAM-mal és egy 512 GB-os SSD-vel. 

A retró dolgok közé tartozik a 7-soros ThinkPad Classic billentyűzet, megemelt gombokkal, kék Enterrel, dedikált hangerőgombokkal és olyan külsővel, ami 10 éve volt igazán divat. Érintőpadot és TrackPoint gombot egyaránt kapott a laptop, a billentyűzete pedig háttérvilágított. A logó színes lett, és vannak extra státuszjelző LED-ek is. 

A motorháztető alatt nincs sok különlegesség, alapvetően egy módosított ThinkPad T470s-t kapunk (ez 899 dollártól indul). 

A laptopon akad még ujjlenyomat-olvasó, IR-képes 720p-s webkamera, sztereó hangszórók, zajcsökkentős mikrofonok, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.1, tükröződésmentes az IPS panel, van Thunderbolt 3 port, HDMI, Ethernet, SD-kártyaolvasó és jackcsatlakozó. Az akku pedig cserélhető. 

Az újdonság csak korlátozott darabszámban lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.