Hirdetés

Megvan a chiphiány új áldozata?



|

Nagyon úgy fest, hogy nem csak a videokártyákat érinti hamarosan a chiphiány.

Hirdetés

Tavaly óta attól hangos a tech sajtó, hogy hatalmas hiányok keletkeztek a chipek terén, ennek első áldozatai a next-gen konzolok voltak. Könnyen előfordulhat, hogy valaki még mindig nem jutott hozzá a hőn áhított PS5 konzoljához, de hasonló a helyzet PC-s körökben is ha legújabb videókártyák egyikét szeretnétek duruzsoltatni gépházatokban. Most úgy néz ki, a routerek, hogy a következő áldozatok.

De minek is köszönhető ez az egész szituáció? A probléma rendkívül összetett, az alábbi videóban ezzel kapcsolatban nézhettek meg egy gyorstalpalót, illetve természetesen arra is kitérünk, mire lehet számítani a routerek kapcsán.

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.