Hirdetés

Minimum két GeForce RTX 2060-nal készül a Zotac



|

Közeledik a GeForce RTX 2060 bemutatója, nemrég pedig előkerültek a Zotac kártyáiról az első renderelt képek.

Hirdetés

A HD Tecnología sikeresen hozzájutott néhány renderelt képhez, ami a Zotac közelgő GeForce RTX 2060-as videokártyáit ábrázolja. Ezek alapján kettővel legalább készül a gyártó: az AMP és a Twin Fan modellekkel. 

Hirdetés

A GeForce RTX 2060-ról egyre több a pletyka, ami nem véletlen. Állítólag január 15-én debütál az új grafikus vezérlő, vagyis egyre közeledik a kitűzött dátum. 

A Zotac mindkét kártyája ugyanolyan dizájnnal tervezett hűtőegységet kap, és ezüst, valamint szürke színekre épít. A tippek szerint 8-tűs csatlakozókból kapják majd az energiát. Elvileg hasonló méretekkel és csatlakozókkal lehet számolni, mint a GeForce RTX 2070 Mininél. Ez egy DVI-D, három DisplayPort és egy HDMI csatlakozót jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.