Egy 240 Hz-es, hordozható monitor az MSI Optix MAG161



|

Megvásárolni még nem lehet az MSI Optix MAG161-et, de a 2020-as CES innovációs díját már megkapta.

Egy ideje már léteznek hordozható kijelzők, olyanok azonban csak nemrég kezdtek megjelenni, amelyeket kifejezetten gamereknek és professzionális felhasználóknak terveztek. 

Hirdetés

Az ASUS idén már mutatott egy hordozható monitort 240 Hz-es képfrissítéssel. Most az MSI is bemutatta a sajátját. Ez lett az MSI Optix MAG161. 

Ez a hordozható monitor egyelőre nem vásárolható meg, ugyanakkor a 2020-es CES innovációs díját már most megnyerte. Ez remekül hangzik, annyira azonban nem izgalmas - több száz ilyet jelentettek be. 

Maga a kijelző egyébként nagyon vékony, a panel 5 milliméteres IPS, széles betekintési szögekkel. Bemenetekből USB-C és HDMI is akad, így elvileg laptoppal, táblagéppel és akár még mobilokkal is használható lesz a termék. Az áráról nincs hír, de még a panel méretét sem ismerjük. Ezek valószínűleg a CES-en derülnek majd ki. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.