Hirdetés

Nem jár töltő a Samsung Galaxy Tab S8-hoz



|

A Samsung már nem csak az okostelefonjai mellé nem csomagol töltőfejet.

Hirdetés

Miután az Apple bejelentette, hogy az iPhone 12-től kezdődően nem jár töltőfej okostelefonjai mellé, hogy ezzel is lépéseket tegyen a környezet megóvása érdekében, a Samsung igyekezett felülni a fogyasztók megdöbbenése által keltett hullámokra, és körberöhögni a céget. Aztán amikor a Galaxy S21 széria készülékeinek dobozában ugyancsak nem volt töltő, el is távolították a korábbi posztokat.

Az eleve viszonylag keveset kommunikáló Apple valószínűleg nem fogja szóvá tenni, hogy míg jelenleg az iPad minden modelljéhez jár adapter, a Samsung a Galaxy Tab S8-at már nélküle adja.

Hirdetés

Ha a hivatalos oldalon legörgetünk a "Mi van a dobozban?" pontig, láthatjuk, hogy négy dolgot találunk majd kibontás után: magát a tabletet, egy S pent, egy adatkábelt, illetve a tűt, ami ahhoz kell, hogy az SD kártyát behelyezhessük. A Samsung külön is kiemeli, hogy a Tab S8, S8+ és S8 Ultra doboza nem tartalmaz hálózati töltőt.

Ez egyrészt szuper dolog, nem kell egy sokadik töltőfej, és ha mégis, veszünk külön egyet, ami aztán számos eszközünkkel használható lesz, másrészt viszont érdekes látni, hogy egy döntést, amit korábban cikiztek, előbb hoznak meg, mint a nevetség tárgyává tett, nagy konkurens.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.