Hirdetés

Nem tetszik a Windows 11? Tíz napig simán visszaállíthatod a rendszert



|

Ha kifutsz az időből, egy telepítővel még mindig orvosolható a probléma.

Hirdetés

A korai beszámolók alapján a Windows 11 kifejezetten érdekesnek tűnik, bár az új kezelőfelületet valószínűleg nem mindenkinek veszi majd be azonnal a gyomra. A béta periódus alatt persze még számos újítás bekerül majd, mint az Auto HDR vagy épp a Microsoft Teams integráció (bár ez azért nem hiányzik annyira), így ha az operációs rendszer hivatalosan is megjelenik, a Microsoft szerint érdemes lesz mihamarabb váltani.

Ugyanakkor borítékolható, hogy egyesek meggondoilák majd magukat, és bár a Microsoft nem nagyon szokott ilyet csinálni, most simán visszagörgethetjük a frissítést.

Hirdetés

A Windows 11 GY.I.K. szerint az átállás után 10 napig a Beállítások >> Frissítések >> Visszaállítás menüben visszatérhetünk a Windows 10 hez, így az adataink is megmaradnak. Ha később akarunk visszatérni, csinálnunk kell egy telepítő pendrive-ot, és azzal lefuttatni egy clean installt.

A Microsoft egyébként 2025-ig még biztosan támogatja a Windows 10-et, így bőven lesz időnk átgondolni, hogy akarjuk-e az új rendszert, vagy sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.