Hirdetés

Némán is tud dolgozni a Sharkoon legújabb tápegysége



|

A Sharkoon bemutatta a SilentStorm Cool Zero tápegységét, ami szükség szerint teljesen néma módba is kapcsolható.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a legújabb tápegységét, a SilentStorm Cool Zerót. Ez 80 Plus Gold minősítést szerzett, vagyis a hatásfoka elérheti a 92 százalékot is. A PSU nem csak energiatakarékos, de megbízható és stabil működést is garantál. 

Hirdetés

A hűtést egy 135 milliméteres ventilátor segíti - a légkavarónak 100 000 óra az élettartama átlagosan. A táp két legérdekesebb funkciójához sorolható a Fan Delay mód. Ez kikapcsolás után még 60 másodpercig működteti a ventilátort, ezzel a maradék hőt is száműzi a rendszerből. A Zero RPM pedig teljesen leállítja a ventilátort alacsony és közepes terhelés mellett, ezzel teljesen néma működést eredményez. Ellenkező esetben a légkavaró folyamatosan alacsony fordulaton pörög. 

A PSU minden szokásos védelemmel rendelkezik, emellett teljesen moduláris, tehát csak a valóban szükséges kábelek lesznek a gépházban. Ezzel a légáramlás sem lesz akadályozva. 

A Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650, 750 és 850 wattos verziókban érhető el, 99,9; 109,9 és 119,9 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.