Hirdetés

Mégis készül az NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Super?



|

Minden jel arra utal, hogy mégis készül az abszolút csúcsot képviseli GeForce RTX 2080 Ti Super.

Hirdetés

Az NVIDIA-pletykák terén meglehetősen megbízható kopite7kimi legutóbbi tweetje szerint az NVIDIA úgy néz ki, hogy mégis piacra dobja a GeForce RTX 2080 Ti Super videokártyáját. 

Hirdetés

Ez egy abszolút csúcskártyának ígérkezik, ami gyorsabb lesz, mint az RTX 2080 Ti, és mégsem lesz ugyanaz, mint a TITAN RTX. 

Az NVIDIA elvileg mind a 4608 CUDA magot, 576 tensor magot és 72 RT magot engedélyezheti, 288 TMU-val és 96 ROP-egységgel. A memória itt gyorsabb, 16 Gbps-os GDDR6 lehet. 

Van rá esély, hogy a memóriabusz marad 352-bites, a memória pedig 11 GB, ugyanis ellenkező esetben már veszélyben lenne a TITAN RTX. Igazából még az eddig említett értékekkel is 704 GB per másodperces értékkel legyűrné a TITAN RTX-et memória-sávszélességben az RTX 2080 Ti Super. Mindennek a feltétele persze, hogy legyen elég tökéletesen sikerült TU102-es lapka készleten. 

Azt nem tudni, hogy mikor jönne az új videokártya, de a WCCFTech arra tippel, hogy a 2020-as CES-en. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.