Hirdetés

Itt egy Mini-ITX-es Radeon RX 5700



|

Mini-RTX formátumba csomagolta a Radeon RX 5700 videokártyát a PowerColor.

Hirdetés

A japán Hermitage Akihabara beszámolója szerint a PowerColor már piacra is dobja a Radeon RX 5700 ITX videokártyáját. Az egyelőre nem tiszta, hogy ez eljut-e a japán piacon kívülre, de maga a kártya érdekes. 

Hirdetés

A dual slotos kialakítással rendelkező grafikus vezérlő 175 x 110 x 40 milliméteres, egy matt fekete hűtővel és egy ventilátorral látták el. Az alumínium hűtőbordát négy darab 6 milliméteres réz hőcső segíti. 

A Mini-ITX-es kártya a maga kompakt méretei miatt kitart az AMD referenciamodelljére jellemző specifikációknál. Mindez 1465 MHz-es alap, 1625 MHz-es játék és 1725 MHz-es boost melletti órajelet jelent. A 8 GB GDDR6-os memória 1750 MHz-en dolgozik, 256-bites memóriabusz és 448 GB per másodperces memória-sávszélesség jellemzi. 

Mindezek ellenére csak egy 8-tűs PCIe csatlakozó kell hozzá. Tápból azért legalább egy 600 wattosat ajánl a PowerColor, amely egy HDMI 2.0 és két DisplayPort 1.4 kimenetet tett a kártyára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.