Hirdetés

Prémium és lenyűgöző a Huawei MateBook X Pro



|

A 13,9 hüvelykes laptop 3000 x 2000-es, szinte keret nélküli kijelzőt kapott, a kamerája pedig váratlan helyről ugrik elő.

Hirdetés

Bár az MWC alapvetően az okostelefonokról szól, a Huawei egy különleges érdekességet is villantott Barcelonában. Ez egy hibrid, Windows 10-et futtató laptop, ami több szempontból is figyelemreméltó. 

Hirdetés

A Huawei MateBook X Pro egy olyan prémium laptop, ami a gyártó szerint a világ első FullView érintőkijelzővel rendelkező notebookja. A kijelző kerete elképesztően vékony, a panel 91 százalékot tesz ki a házból. 

Az idei második negyedévben, 1499 eurótól fölfelé érkező laptop egy 13,9 hüvelykes, 3000 x 2000-es képernyőt kapott, 100 százalékos sRGB lefedettséggel, 450 nites fényerővel. 

A gép többek között azért is ilyen trendi és kompakt, mert a webkamerát nem tették a kijelző fölé, sőt, alá sem. A Huawei egy billentyűbe rejtette el, amely a funkciógombok közül tud kiemelkedni, és eltűnik, ha nincs rá szükség. Az elhelyezés nem túl ideális, de dizájnban mindenképp egyedülálló végeredményt jelent (és szigetelőszalaggal sem kell leragasztani a kémek ellen). 

A motorháztető alatt akár egy Intel Core i7-8550U CPU, egy NVIDIA GeForce MX150 GPU is elfér - az akku 57 Wh-s, 12 órás videolejátszást és 15 óra böngészést garantál. A gyorstöltésnek hála 6 órás üzemidőt kapunk 30 perc alatt. Maximum 16 GB RAM és 512 GB tárhely kérhető a gépbe, összesen 1899 euróért. Az 1699 eurós modellbe csak 8 GB RAM kerül, az alapmodell pedig Core i5-ös CPU-t, 8 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kínál. 

A laptop további érdekessége a 4-hangszórós Dolby Atmos hangrendszer, a 4 mikrofon, az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban, a háttérvilágított és fröccsenésálló billentyűzet. USB-A, két USB-C és jackcsatlakozó is akad. Az intelligens hűtési rendszer passzív működést is támogat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.