Hirdetés

Semmi duma, csak szavazz: mit veszel 2018-ban?



|

Visszatérünk a szavazósdival, mert kíváncsiak vagyunk, Idén milyen tech-eszköznek, kütyünek nem tudsz majd ellenállni?

Hirdetés

Január legelején szokás szerint újévi fogadalmakat teszünk, de most hagyjuk is a "most már tényleg elmegyek konditerembe", valamint a "sosem iszom többet" jellegű, jól megszokott kliséket. Sokan ilyenkor gondolkoznak el azon, hogy ugyan 2017-ben még valahogy eldöcögött a régi PC, de most már ideje lecserélni. Esetleg látják a 2018-as játékfelhozatalt, és egy izmosabb grafikus kártyát, több RAM-ot céloznak be. De az is lehet, hogy valaki már az idei csúcsmobilokat várja, vagy épp valami teljesen más kütyü vásárlását tervezte be a robotporszívótól a drónig.

Hirdetés

Szóval, kedves PC World olvasók, mindamellett, hogy üdvözlünk titeket 2018-ban (és megmelengeti kicsiny cyberszívünket, hogy idén is olvastok minket), meséljétek el nekünk az alábbi szavazódobozkában, melyik az a termékcsoport, amire mindenképpen rárepültök idén! Ha több mindent is terveztek, akkor azt kattintsátok le, ami a legfontosabb lesz 2018-ban, vagy amire biztosan költeni fogtok!

Aztán pedig kommentekben jöhet minden részlet: ha grafikus kártyát, akkor milyet? Ha mobilt, akkor miért ezt és miért nem azt? Ha valamit lecserélsz, miért teszed? Kíváncsiak vagyunk, mi lesz idén a slágertermék (többek között azért, hogy kismillió cikket, tippet és egyéb tartalmat gyártsunk róla). Kattintásra fel!

(Ha szavaztál, a kis bal nyíllal térhetsz vissza az eredményekhez. Amennyiben nem látod a szavazatodat, frissítsd a cikket!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.