Hirdetés

A mini-LED-re gyúr a TCL



|

Mini-LED technológiás kijelzőkkel villog majd a 2020-as CES-en, Las Vegasban a TCL.

Hirdetés

A TCL előre bejelentette, hogy a 2020-as CES-en, Las Vegasban mutatja majd meg a mini-LED technológiáját. Ez elsősorban a nem OLED-kijelzős eszközök számára jelenthet majd nagy előrelépést. 

Hirdetés

Alapvetően a prémium termékekre építik majd jövőre a technológiát, amelyet a TCL közelről is megmutat a nagy show keretében.

Állítólag szabadalmaztatott Quantum Contrast technológiát is használnak majd, ami egy új szabvány lesz a képminőség terén a tévézésben. A minőségről több tízezernyi következő-generációs LED gondoskodik majd. 

A TCL nem titkoltan azt reméli, hogy 2020-ban alaposan felpörgetheti a keresletet a mini-LED technológiát használ tévék iránt. Ez az új háttérvilágítási megoldás a professzionális monitorokban is ott van, ott lesz. A TCL január 6-ra időzítette a bemutatóit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.