Hirdetés

Itt a TP-Link első Wi-Fi 6-os routere



|

Intel lapkakészlettel mutatkozott be a Wi-Fi 6 szabványt támogató Archer AX50 útválasztó.

Hirdetés

A TP-Link bemutatta az első olyan routerét, amely már a Wi-Fi 6 szabványt is támogatja. Ez lett az Archer AX50, amely Intel Home Wi-Fi lapkakészletre épít, hogy a gyártó állítása szerint prémium Wi-Fi 6 Gig+ élményt garantáljon, elérhető áron. 

Hirdetés

A Wi-Fi  a Wi-Fi 6 szabvány bemutatkozásával az elmúlt évtized legnagyobb fejlődésének örülhetett az Intel szerint, az Archer AX50-hez hasonló útválasztók pedig még több ember számára teszik hozzáférhetővé a Wi-Fi 6 jelentette lehetőségeket. Tegyük hozzá, hogy ehhez persze olyan készülékek is kellenek, amelyek szintén támogatják az új szabványt. 

Na és mit is jelent a Wi-Fi 6? A 802.11ax protokollról van szó, amely az Intel szerint a Wi-Fi 6 Gig+ platformmal háromszoros maximális vezeték nélküli teljesítményt, négyszeres kapacitást és 75 százalékkal kisebb válaszidőt kínál az előző generációkkal összehasonlítva. 

Bár elérhető termékről beszélt a TP-Link, árakat és megjelenési időt sajnos nem közölt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.