Hirdetés

Újabb külső videokártyával készül a Gigabyte



|

Közeledik az újabb gaming box: a mostani eGPU egy NVIDIA GeForce RTX 2070-re építkezik.

Hirdetés

A külső videokártyák közel sem jelentenek akkora slágert, mint azt egyes körökben várták. Az alapötlet szerint egy dobozba épített külső videokártya képes alaposan felturbózni egy adott asztali PC vagy laptop grafikus teljesítményét. Ez rendben is van, de persze a legtöbbször felmerül a kérdés, hogy nem jobb alternatíva-e eleve erősebb PC-t venni? Ilyenkor pedig a hordozhatóság is sokkal jobban megmarad. 

Hirdetés

Ettől függetlenül a külső videokártyák sok esetben hasznosak lehetnek. A Gigabyte pedig úgy döntött, hogy a Radeon RX 580 gaming box után egy újabb eGPU-t dob piacra. A következő külső videokártya egy, a Gigabyte által testre szabott GeForce RTX 2070 grafikus vezérlőre épít. 

Ez az eGPU egy HDMI, három DisplayPort, egy USB-C, egy Thunderbolt 3 és három USB 3.0 portot kínál majd, vagyis egy laptopnál vagy mini-ITX-es PC-nél a funkcionalitás bővítésére is alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.