Hirdetés

Windows 10-zel érkezhet a Samsung Galaxy Book S



|

A szivárgások alapján a Galaxy Book S egy laptop lesz, nem pedig hibrid táblagép.

Hirdetés

A Samsung sorra mutatja be az újdonságokat, a Galaxy Tab S6 után a Galaxy Watch Active 2-t, majd jön a Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+. Más friss termékekre is számíthatunk, ilyen lesz például az olcsóbb 5G-s mobil, a Galaxy A90 5G vagy éppen a Windows 10-et futtató Galaxy Book S. 

Hirdetés

Ez utóbbi a Qualcomm Snapdragon 855-ös lapkájára építkezik majd, és a korábbi hírekkel szemben egy windowsos laptop lesz, nem pedig androidos hibrid. 

Korábban nem volt egyértelmű mindez, most viszont Evan Blass olyan képeket osztott meg, amelyek alapján egyértelműen egy lapos és könnyű notebookkal lesz dolgunk, nem pedig az eredeti Galaxy Bookhoz hasonló eszközzel. 

A Galaxy Book S elvileg USB-C portot, webkamerát, dupla mikrofont és teljes méretű QWERTY-billentyűzetet is kínál majd. Korábbi szivárgások alapján 8 GB RAM-mal számolhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.