Hirdetés

Pucéran jelentkezett be Zoomon egy parlamenti képviselő



|

William Amos valószínűleg élete legkínosabb pillanatait élte át a kanadai parlament online ülésén.

Hirdetés

Több mint egy évvel a világjárvány kirobbanása után azt gondolnánk, hogy a Zoom és a hozzá hasonló videokonferencia-platformok már senkinek sem okozhatnak meglepetést, de néha bizony még előfordulnak vicces történetek. Ilyen volt például a macskává változó texasi ügyvéd esete, s ilyen most a kanadai alsóház képviselőjének meztelen bejelentkezése is.

Will Amos, a kormányzó Liberális Párt parlamenti képviselője Québec tartomány és az ország zászlaja között állva bukkant fel pucéran egy Zoomon tartott ülésen, intim szféráját pedig a kezében lévő mobiltelefonnal igyekezett kitakarni.

Hirdetés

Az eset ugyan egy zárt ülésen történt, de a Canadian Press hírügynökségnek sikerült szereznie egy fotót a jelenetről.

A képviselő később a Twitteren kért bocsánatot, posztjában arról is beszámolva, hogy miként járt pórul. Amos épp egy kocogást követően öltözött át az online üléshez illő viseletébe, ám megfeledkezett arról, hogy a kamerája bekapcsolva maradt.

A legjobb az egészben viszont az ellenzéki Claude DeBellefeuille képviselőnő reakciója volt, aki úgy sürgette Amos figyelmeztetésben részesítését, hogy nem mulasztotta el megdicsérni kiváló formáját sem. A parlament házelnöke, az ülést vezető Anthony Rota viszont lemaradt a jelenetről, ám a rend kedvéért néhány sikertelenül visszatartott mosollyal körítve felhívta a képviselők figyelmét a megfelelő öltözék fontosságára.

Talán ennek fényében tényleg nem kell mondani, hogy a kameránkat mindig ki kell kapcsolni, vagy le kell takarni, mert akármikor kerülhetünk ilyen helyzetbe, de ezt még mindig sokan nem képesek megtanulni. Nekik is szól ez a válogatás a legviccesen videochat bakikról:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.