Hirdetés

LG B9 OLED TV bemutató - papírvékony monstrum



|

Részéletesen elmeséljük, miért is tartják sokan az LG B9 OLED TV-t 2019 egyik legjobb modelljének.

Hirdetés

Az LG B9 OLED TV méreteiben hatalmas, panelje viszont elképesztően vékony, mindössze néhány milliméter. Nem véletlenül lett ez 2019 egyik legjobb modellje, OLED kijelzőjének köszönhetően eddig sosem látott mélyfekete szín megjelenítésére képes, sőt válaszideje is kiemelkedő. 4K-s felbontás és 120fps-es képfrissítés mellett próbálhatjuk ki rajta kedvenc játékainkat, így gamerek számára is remek választás.

Hirdetés

4K-s felbontás és 120fps-es képfrissítés mellett próbálhatjuk ki a TV-n kedvenc játékainkat, így gamerek számára is remek választás lehet. Bemutató videónkban részletesen ismertetjük a TV képességeit, méreteit pedig remekül reprezentálja az, hogy a bemutatót készítő kollégánk, Kaci mennyire eltörpül mellette. 

Hasonló anyagokért iratkozzatok fel a PC World és a GameStar közös YouTube-csatornájára:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.