Hirdetés

A Huawei MateView a jövőből érkezett, hogy megkönnyítse a munkát



|

Nem csak a dizájnja és a képe gyönyörű: a MateView akár vezeték nélkül is csatlakozik a laptopodhoz.

Hirdetés

Általában a gaming monitorok azok, amiket hüledezve állunk körbe, miközben percekig soroljuk a legmenőbb trükkjeiket. A Huawei MateView azonban nem a videojátékok szerelmeseinek készült. Nekik a MateView GT-t érdemes közelebbről szemügyre venni. Ha viszont munkáról van szó, ez a monitor párját ritkítja.

Hirdetés

A dobozt kinyitva egy indusztriális dizájnelveket követő, letisztult alumínium házba zárt monitorral találjuk szembe magunkat, ami bármelyik iroda ékévé válik. A tradicionális, 16:9-es képarány helyett a produktivitást elősegítő 3:2 mellett tette le a voksát a gyártó. Az előre kalibrált, 10-bites IPS panel 3840x2560 pixeles, vagyis 4K+ felbontással dolgozik, 1200:1-hez kontrasztaránnyal és HDR 400 támogatással (sőt, a maximális fényerő az 500 nitet is eléri). A 28,2"-es panel magasságából adódóan sokkal kevésbé határol be, amikor weboldalakat görgetünk, dokumentumot szerkesztünk, programozunk, vagy bármi hasonlót csinálunk. A gyönyörű, és nem utolsó sorban helyes színeinek köszönhetően (az SRGB 100, az AdobeRGB 89, a DCI-P3 98%-át fedi le a panel), kreatív munkákhoz, videóvágáshoz, képszerkesztéshez, tartalomgyártóknak és fotósoknak is ideális.

És hogy milyen extrákat kínál a Huawei MateView? Ez a modell Wi-Fi és Bluetooth támogatást is kapott, a Huawei laptopunkat pedig vezeték nélkül is csatlakoztathatjuk, így ha nem akarunk vacakolni a kábellel, legfeljebb 2K minőségben megjeleníthetjük a képet. Ez kényelmes akkor, ha nincs nálunk semmilyen kábel, de ha csak a HDMI csatlakozó hiányát akarjuk orvosolni, akkor a Type-C porton keresztül a monitorról azonnal tölthetjük is a laptopot. Emellett ha a telefonunk támogatja, elég csak hozzáérinteni a monitor talpához, és máris tükrözhetjük a képernyőjét, sőt, akár desktop módba is kapcsolhatjuk, ilyenkor pedig még egér-billentyűzettel is navigálhatunk.

Ha többet akartok tudni a Huawei MateView-ról, kattintsatok ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.