Hirdetés

Épp most frissítenéd a rendszered? Csapj le az akciós Windows 11-re és más szoftverekre!



|

Érdemes alaposan körülnézni a Keysworlds friss akciós kínálatában.

Hirdetés

Amennyiben már évek óta nem frissítetted a rendszeredet, vagy épp most vásároltál új számítógépet, minden bizonnyal szükséged lesz egy új operációs rendszerre, illetve különböző hasznos szoftvercsomagokra is. Szerencsére a Microsoft mindkettő tekintetében vezető szerepet tölt be, ezekre a programokra pedig most a Keysworlds különleges akciójában csaphatsz le.

A Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencét most például mindössze 35,99 euróért vásárolhatod meg a megszokott 299 eurós ár helyett. Ez egy élethosszig tartó licenc, amit a vásárlás pillanatát követően azonnal le tudsz tölteni. Ezen felül is akadnak azonban bőven izgalmas akciók a Keysworlds kínálatában.

Hirdetés

Élethosszig tartó Microsoft Office már 15 euróért

Ha frissíteni szeretnéd a rendszeredet, és szükséged van egy új Windows 11-re, akkor mindenképp érdemes megfontolni a Keysworlds új ajánlatait, hiszen itt akár 13,75 euróért is beszerezheted a Windows 11 Professionalt (a normál ár 199 euró). A Windows 11 segítségével jobb teljesítményt és hatékonyabb felhasználói élményt érhetsz el a PC-den. Ez a Microsoft legújabb operációs rendszere, amely biztosítja fokozott biztonságot, a munkafolyamatok elősegítését, és még a mesterséges intelligencia erejéből is prosperál. 

Hirdetés

Windows 10 és Windows 11 akciók

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További akciók

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.