Hirdetés

Ezekkel a kütyükkel mindenhová elkísér a villámgyors internet



|

Tedd megbízhatóbbá az otthoni hálózatodat, és játssz szinte bárhol 5G sebességgel.

Hirdetés

Sokan sajnos továbbra is félvállról veszik a hálózatfejlesztést, pedig nem mindegy, hogy milyen eszközön keresztül csatlakozunk a világhálóra. Nemcsak megbízhatóság, de sebesség tekintetében is hatalmas lehet a különbség, ha a belépő szintű szolgáltatói routerünket egy minőségi darabra cseréljük, arról nem is beszélve, hogy milyen extra funkciókat kínálnak az olyan prémium modellek, mint az Acer Predator család tagjai.

5G router gamereknek?

Nincs annál idegesítőbb, mint amikor életed meccsét játszod, és egyszer csak elkezd szakadozni az internet, a lag miatt ugrálnak a karakterek a képernyőn, vagy egyenesen kidob a játék az instabil kapcsolat miatt. Ennek rengeteg oka lehet, és nem feltétlenül csak az rondíthat bele a szórakozásba, ha teljesen megszűnik a kapcsolat: lehet, hogy csak elkezdett letölteni valamit a lakótársad, a világ legnagyobb frissítését tölti le egy okoseszköz, vagy csak annyi kütyü csatlakozik a hálózatra, hogy a router egyszerűen képtelen mindent és mindenkit kiszolgálni.

 

Az itt felsorolt hibák és problémák mindegyike egy csapásra megszűnik, ha egy olyan routert kezdesz használni, mint a Predator Connect X5 5G. Ez a szörnyeteg a benne lévő MediaTek T750-es chipnek köszönhetően akár 4,7 Gbps-es sebességre is képes, úgyhogy egész biztosan többet tud, mint amire az interneted egyáltalán képes. Ennek köszönhetően hosszú évekig hű társad lesz és kihozhatod a szolgáltatásodból a maximumot akkor is, ha a környékeden nagy fejlesztésekbe kezdene a cég, akitől a netet kapod.

 

Hirdetés

A Predator Connect X5 5G különlegessége, hogy egy 5G SIM kártyával nemcsak a kábeles netre, hanem a mobil hálózatra is csatlakozhatsz. Így kapsz egy másodlagos kapcsolatot, ami nemcsak biztonsági hálóként szolgál, hanem segít elosztani a terhelést. Az Intel Killer Control Center ezt teljesen automatizáltan is elvégzi, de természetesen te is teljesen testre szabhatod, hogy az eszközöket hogyan priorizálja az algoritmus.

 

Sőt, akár teljesen fel is darabolhatod a kapcsolatokat, így megszabhatod, hogy stream közben a játék a vezetékes hálózatot használja, a stream, a zene és minden más az 5G-t, így biztos, hogy ezek nem zabálják majd a sávszélt, amikor minden milliszekundum számít. A Failover funkció olyan gyorsan reagál az esetleges kiesésekre, hogy ha meginog vagy elszáll a vezetékes net, a rendszer anélkül pattint át az 5G-re, hogy egyáltalán berecegne a játék, így a nagy piros DISCONNECT felirat egész biztosan nem fenyeget.

Természetesen a router vezetékes net nélkül, pusztán egy 4G/5G SIM kártyával is működik, így aztán bátran magaddal viheted mondjuk egy nyaralásra, és bárhol felpattinthatsz egy saját biztonságos Wi-Fi hálózatot, amire a családod és a barátaid is csatlakozhatnak.

Ha mindig mozgásban vagy

Persze előfordulhat, hogy valakinek ennél is mobilabb megoldásra van szüksége. Mivel szinte mindent online csinálunk, a multimédiás tartalomfogyasztáshoz nélkülözhetetlen az internet. A zenéket Spotify-ról streameljük, a kedvenc sorozataink a Netflixen vannak, és a legtöbb játékban is van valamilyen online komponens, még akkor is, ha nem egy multiplayer címről van szó. Miért kéne ezekről lemondani nyaralás, vagy akár csak a napi ingázás közben? Egy mobil hotspot pillanatok alatt lemeríti a telefonunkat, ráadásul nem is kifejezetten gyors. A nyilvános Wi-Fi hálózatokról meg ne is beszéljünk!

Itt jön be a képbe az Acer Predator Connect 5G Dongle. Standalone módban akár 2,7 Gbps-es sebességre is képes ez az 5G nano SIM kártyát fogadó, USB-C csatlakozóval ellátott eszköz, ami természetesen a 4G hálózathoz is tud kapcsolódni, ha nem tökéletes a lefedettség. Ez brutális sebesség, ami több mint elég a kompetitív online játékokhoz, de akkor is jól jöhet, ha kreatív profiként hatalmas fájlokat kell le vagy feltöltened.

Az így létrejövő privát hálózat olyan biztonságos, mintha csak otthonról csatlakoznál a nethez, és még az IP címedet is elrejti, így védve vagy a DDoS támadások ellen is. És hogy miért kell ekkora adapter egy SIM kártyához? A Predator cuccokban mindig nagyon hangsúlyos a hűtés, ez most sincs másként: egy dedikált ventilátor felel azért, hogy a kütyü ne melegedjen túl, így minden körülmények között maximális teljesítményt kapsz.

Ha tehát sokat utazol, és közben sem akarsz lemondani a villámgyors internetről, esetleg sok időt töltesz külső helyszínen, távol a vezetékes internettől, de itt is alacsony pinggel játszanál, vagy hatalmas fájl tömkelegét mozgatnád, akkor a Predator Connect 5G Dongle életmentő lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.