Hirdetés

High-tech karácsony: notebooktól a fitneszkarkötőig



|

Mindig nagy öröm, ha a ruhák mellett egy-egy kütyü is rejlik a karácsonyfa alatt: mutatunk néhány készüléket, amelyek ráadásul kiválóan képesek együtt is működni.

Hirdetés

Ruhák, hasznos holmik és édességek között mindig óriási öröm találni egy-egy elektronikai terméket, legyen az akár egy fülhallgató, BT-hangfal vagy egy okosóra. Ha pedig főajándékról van szó, a telefon, a notebook vagy a topligás, elegáns okosóra okozhat felejthetetlen örömöt.

Kevés olyan gyártó létezik, amely mindegyik termékkategóriában jelen van, ráadásul a Huawei nem csupán jelen van, de mindenhol több alternatívát is kínál. Ha notebookot keresel, a modern és elegáns MateBook D 16-ot érdemes közelebbről megnézned, ha pedig telefont, a legújabb Mate 50 Pro vagy a középkategóriás, elegáns nova 10 lehet a befutó. A kiegészítők terén is teljes kínálattal készül a karácsonyra a Huawei.

A legújabb Watch GT 3 Pro többféle méretben, hölgyeknek és férfiaknak egyaránt vonzó külsővel érhető el, de a modern belső, a rengeteg szenzor és az intelligens funkciók mindegyik modellnél elérhetők. A szögletes formákat kedvelők is megtalálhatják kedvenc eszközeiket, mint például a Watch Fit 2-t vagy a szögletes szárú, aktív zajszűrős FreeBuds Pro 2 fülhallgatót.

Ha ezek közül választasz, nem csupán a magas minőségben és a kiváló támogatásban lehetsz biztos, több Huawei eszköz esetén izgalmas, új funkciók is elérhetővé válnak, amelyek még kényelmesebbé tehetik mindennapjaidat.

Hirdetés

Notebook

Huawei MateBook D 16 (409 999 Ft-tól)

15,6 colos, vékony és masszív alumíniumházba csomagolták a Huawei mérnökei a D 16-os notebookot, amely 16 colos, 16:10-es kijelzővel nagy asztalfelületet és szuper képet kínál. A sebességről a teljes értékű (nem lefojtott, U szériás), 12. generációs Intel Core i5/i7 processzor gondoskodik 16 GB RAM és 512 GB SSD társaságában. A Windows 11-es rendszert hasznos extra funkciók egészítik ki, mint például a Super Device, az Intelligens kamera- és mikrofonvezérlés, valamint a speciális Wi-Fi-antenna. A magyar billentyűzet alatt nagy méretű akkumulátor lapul, ami az egész napos munkaterhelést is bírja, de a Type-C-porton a gyorstöltés is támogatott. Ha Huawei mobillal együtt használod, telefonod kijelzőjét és az appokat is megjelenítheted és kezelheted laptopodon, ami nagyon kényelmes és praktikus.

Mobiltelefon

Huawei Mate 50 Pro (579 990 Ft)

A legújabb Huawei csúcstelefon, amely a ma elérhető leggyorsabb SoC-t kapta, emellett csodás kijelzőt és szuper kamerarendszert is kínál. A Mate 50 Pro 50 MP-es főkamerájával látványos fotókat készíthetsz, ha viszont ráközelítenél valamire, a 3,5- szeres optikai zoomot kínáló, 64 MP-es modult is bevetheted. Az új AppGalleryvel már az androidos appok telepítése is pofonegyszerű, és a GMS-re támaszkodó alkalmazások is futtathatók.

Huawei nova 10 (239 990 Ft)

Nagykijelzős, elegáns okostelefon a nova 10, amely árban és tudásban is a középkategóriában található. A lekerekített kijelző felső részében egy 60 MP-es szelfikamerával készíthetsz tökéletes portrékat, a hátsó szenzorokkal pedig szintén jó fotókat és videókat lőhetsz akár rosszabb fényviszonyok mellett is. Az Android rendszerre ültetett EMUI kezelőfelületen gond nélkül futnak az androidos alkalmazások is.

Audio

Huawei FreeBuds Pro 2 (71 990 Ft)

Egyedi megjelenést kölcsönöz a FreeBuds Pro 2-nek a szögletes szár, amely egyúttal távvezérlésre is bevethető. A dugóban egyedülálló, dupla driveres megoldás rejtőzik, amelyet a Devialet francia hificéggel közösen fejlesztett ki a Huawei, és lehengerlő hangminőséget nyújt. A mikrofonok szuper zajszűrést végeznek, ráadásul az iOS és Android alatt is használható FreeBuds Pro 2 egyszerre két eszközt képes kezelni.

Huawei Sound Joy (39 900 Ft)

Divatos külsőt kapott a Devialettel közösen tervezett Huawei Bluetooth-hangfal, amely méretét meghazudtoló mélyekre és hangerőre képes. Ennek titka a kétoldalra helyezett, szénszálas membrán, valamint a tekintélyes teljesítményű, 30 wattos erősítő. A hangfalhoz mobilapplikáció is jár, kettőt összekapcsolva sztereó hangzást kapsz, az IP67-es besorolás pedig garantálja, hogy por és víz hatására sem hibásodik meg.

Okosóra

Huawei Watch GT 3 Pro (129 990 Ft-tól)

Elegáns bőr- és kerámiaszíjjal, 42 és 46 mm-es méretben is elérhető a Huawei topligás okosórája, amely egyetlen töltéssel akár két hétig is bírja. Az AMOLED-kijelzőt titánház és zafírüveg védi, az órából egyetlen fontos szenzor sem hiányzik, a HarmonyOS pedig gondoskodik arról, hogy minden hasznos funkciót könnyedén elérj, legyen szó navigációról, értesítésekről vagy sportolásról.

Huawei Watch Fit 2 (56 999 Ft)

Szögletes, nagy méretű AMOLED-kijelzőjével elegáns és modern megjelenésű az elérhető árú Huawei okosóra, amely a sportolásban is elengedhetetlen társad lesz. Az órát elég tíznaponta feltöltened, emellett élvezheted a Bluetooth-hívásokat, az animációkkal illusztrált edzésprogramokat, az egyszerű szíjcserét, a személyre szabható értesítéspanelt és a teljes körű egészségmonitorozást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.