Hirdetés

Back to school akció: Windows 10 már 14€-ért, Office már 24€-ért!



|

Újra itt az iskola, épp itt az ideje az őszi nagy szoftverfrissítésnek!

Hirdetés

Eljött az iskolakezdés ideje, az akciós szoftveraktiváló kulcsokat kínáló Goodoffer24.com pedig ismételten remek ajánlatokkal érkezett különböző Microsoft-termékekre vonatkozóan. Az alábbi linkekre kattintva érhetők el az egyedi akciók, melyekkel jelentős összegeket lehet megtakarítani a vásárlás során, legyen szó akár Windows 10 operációs rendszerről, akár más Microsoft szoftverről.

A vásárlás során nincs más dolgotok, mint használni a Goodoffer24.com oldalon PW30 promóciós kódot, melynek segítségével további 30%-os árengedményt kaptok az egyébként is kedvező árakból olyan szoftverekre, mint például a Windows 10 Pro, vagy a Microsoft Office 2021 Pro.

Hirdetés

Microsoft Windows

Microsoft Office

Windows + Office csomag

Nincs más hátra, mint lecsapni erre a Goodoffer24 akciós áraira. Egyes ajánlatoknál a teljes kedvezmény akár a 91%-ot is elérheti a teljes árhoz viszonyítva. Fontos, hogy az akciók korlátozott ideig érhetők el, illetve a készlet is limitált.

Goodoffer24 által értékesített kulcsok hivatalos szoftverszolgáltató webhelyéről letöltött szoftveren vagy közvetlenül a hivatalos webhelyen aktiválódnak.

A Goodoffer24 vásárlási és aktiválási folyamata végtelenül egyszerű. A kiszemelt termék termék szoftveraktiváló kulcsának vásárlási oldalán mindösszesen csak a Vásárlás gombra kell kattintani. Ezt követően regisztrálni kell egy ingyenes Goodoffer24 fiókot. Miután befejezted a vásárlást, e-mailben fogod megkapni a szoftver aktiváló linkjét.

Az OEM termékkulcsot a regisztráció során megadott e-mail címre kapod meg, ezt követően lépj be a Windows 10 beállításaiba, a következő módon: Start > Beállítások > Rendszer > A program névjegye > Termékkulcs módosítása, majd írja be a termékkulcsot.

Az OEM-kulcs aktiválása után a következő üzenetnek kell megjelennie az aktiválási oldalon: "A Windows a Microsoft-fiókjához kapcsolódó digitális licenccel aktiválva van."

Az új szoftverek telepítése és aktiválása is egyszerű folyamat. Ha például egy Microsoft Office csomagot szeretnél aktiválni, a következő lépéseken kell végighaladnod:

  1. Nyisd meg az Office szoftver hivatalos Microsoft oldalát
  2. Add meg Microsoft belépő adataidat (vagy hozz létre egy profilt, ha még nem rendelkezel Microsoft-fiókkal)
  3. Írd be a megvásárolt termékkulcsot a megfelelő mezőbe (a vásárlás után kapott e-mailből)
  4. A nyelv és a régió kiválasztása után kattints a Tovább gombra az aktiválás befejezéséhez
  5. Most már telepítheted a Microsoft Office-t a számítógépedre

Vásárolj Windows 10-et, és frissíts ingyen a Windows 11-re!

A Goodoffer24 megfizethető áron kínál remek szoftvereket, de ez még messze nem minden. Telejsen ingyenesen frissíthetsz ugyanis Windows 11 rendszerre, ha megvásárolsz egy Windows 10 kulcsot.

Miután telepítetted a Windows 10-et, már frissíthetsz is Windows 11-re. Ehhez frissítened kell az operációs rendszert a Windows Update szolgáltatásból (Start > Beállítások > Frissítés és biztonság > Windows Update). Telepítsd a Windows által kínált összes frissítést, amíg meg nem jelenik a Windows 11-re való frissítés lehetősége. Ennyi az egész.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@goodoffer24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.