Hirdetés

10 dollárért kínál végtelen tárhelyet a Google Drive



|

Feltűnő akcióval próbál több felhasználót toborozni a Google, 10 dollárért kifogyhatatlan tárhelyet adnak.

Hirdetés

A Google felhő alapú tárhely szolgáltatása meglehetősen jól pörög mostanában, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt 30 napban körülbelül 190 millióan használták a népszerű adattárolási megoldást. A felhő alapú tárhely lényege, hogy a fájljainkat és különböző dokumentumainkat nem közvetlenül a gépünkön, hanem internetes szervereket tároljuk, így ezek bárhonnan elérhetők és szerkeszthetők maradnak.

Hirdetés

A Google eddig is szeretett a felhasználói kedvére tenni, most a Drive for Work ajánlat mindezekre rátesz egy lapáttal. A vállalti előfizetőket megcélzó csomag most 10 dolláros havidíjért cserébe kínál végtelen mennyiségű tárhelyet, ráadásul már akár 5 TB méretű fájlokat is feltölthetünk.

Az új árazással párhuzamosan a Google Drive funkciók is alaposan kibővültek, hiszen mostantól lehetőségünk van titkosítani is az érzékenyebb adatainkat. Emellett Quickoffice integrációt is érkezett, amivel a "tipikus Office fájlok" könnyebben szerkeszthetőek a Google Drive Docs, Sheets és Slides jóvoltából. Ezek az alkalmazások egyébként hamarosan teljesen megújulnak, az átalakítás pontos dátumáról egyelőre még nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.