Hirdetés

80 gigás új Zune?



|

Júliusban mutathatják be a Zune médialejátszó utódját.

Hirdetés

 

Köztudott, hogy a Microsoft szeretné továbbfejleszteni Zune médialejátszóját. A multimédiás mindenes utódjáról már régóta hallani, eddig azonban konkrét adatok nem kerültek nyilvánosságra. Bár hivatalos információ továbbra sincs a Zune utódjáról, könnyen lehet, hogy a jövő hónapban már be is jelentik.

 

A híresztelések szerint az új médialejátszó neve Scorpio lesz, és 80 gigabájtos kapacitással szolgál majd. Az adatokat egy beépített merevlemezen tárolja majd a Scorpio, amely a Zune továbbfejlesztett változata lenne. Az interneten keringő információk szerint az új lejátszót már júliusban bemutatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.