Hirdetés

A Microsoft hibátlanul megjósolta a VB-eredményeket



|

A szoftvercég előrejelző motorja még a német-argentin döntő 1-0-ás végeredményét is eltalálta.

Hirdetés

A Microsoft speciális szoftverének sikerült tökéletesen előre jeleznie a brazíliai labdarúgó-világbajnokság kieséses szakaszának eredményeit. A speciális matematikai modellre támaszkodó motor az argentin-német döntőt és annak eredményét is megjósolta.

Hirdetés

Az előrejelzésekhez a Bing kereső és a Cortana hangasszisztenssel ellátott Windows telefonok felhasználói is hozzáférhettek. Craig Beilinson, a Microsoft fogyasztói kapcsolattartásért felelős igazgatója hangsúlyozta: céljuk, hogy a releváns keresési eredmények mellett az őket érdekélő témákba vágó, hasznos információkkal is segítsék a felhasználókat.

„A direkt kieséses kör varázslatos élményt jelentett a számunkra, hiszen végignézhettük, ahogy valamennyi jóslatunk valóra válik” – mesélte Beilinson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.