Hirdetés

Adobe Production Studio



|

Platformfüggetlenné válik az Adobe teljes videó-utómunka csomagja

Hirdetés

Az Adobe After Effects, az Adobe Photoshop és az Adobe Illustrator programot jelenleg Macen használó filmes, videós és webes szakemberek is hamarosan kihasználhatják az Adobe Premiere Pro, az Adobe Encore DVD és az Adobe Soundbooth teljesen új Macintosh kiadásának képességeit. A szoftver a január 9. és 12. között a Macworld 2007 konferencián belül mutatkozik be először a közönségnek. Az Adobe Production Studio következő kiadása várhatóan 2007. közepén kerül forgalomba. Az Adobe Production Studio, illetve az Adobe Premiere Pro, az Adobe Encore DVD és az Adobe Soundbooth Intel alapú Macintosh számítógépeken lesz elérhető; az Adobe After Effects, az Adobe Photoshop és az Adobe Illustrator következő kiadását Macintoshra univerzális binárisként fogják kínálni. Az Adobe Production Studio és minden eleme továbbra is elérhető lesz Windows platformon.


Az Adobe Production Studio egy olyan hatékony utómunka-folyamatot teremt, amelyben a szakemberek az összes utómunka feladat között könnyedén váltogathatnak úgy, hogy közben végig saját elképzeléseikre koncentrálnak. Kompozitáláshoz, effektezéshez és animációhoz az Adobe After Effectset, nem lineáris szerkesztéshez az Adobe Premiere Prót, DVD műsorkészítéshez az Adobe Encore DVD-t használhatjuk, emellett igénybe vehetjük az Adobe Photoshop, az Adobe Illustrator, illetve az Adobe Dynamic Link által kínált eszközöket is. (A Dynamic Link feleslegessé teszi a renderelést, amikor az Adobe After Effects programból az Adobe Premiere Pro és az Adobe Encore DVD valós idejű HD, SD és DV szerkesztő környezetébe kell animált grafikát és vizuális effekteket átvinni.)


Az Adobe Soundbooth azzal a céllal készült, hogy a szakemberek kiváló minőségű audiót állíthassanak elő. Az Adobe Soundbooth webes és videó műsor készítéshez a hang és a zene gyors rögzítésének, szerkesztésének és testre szabásának lehetőségét kínálja, ezért gyorsan és hatékonyan lehet vele makulátlan hangsávokat előállítani. Az Adobe Soundbooth az Adobe Audition programot fogja váltani az Adobe Production Studio következő verziójában. Az audió szakemberek számára az Adobe Audition fejlesztése Windows alatt önálló termékként folyik tovább.


Ügyfeleink azt kérték, hogy Macintosh és Windows platformon is elérhető legyen az Adobe Production Studio minden eleme” - mondja John Loiacono, az Adobe kreatív megoldások üzletágának első alelnöke. „Ennek eleget tettünk, és úgy gondoljuk, hogy az erőteljes Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro és Adobe After Effects kiadásokkal támogatott új, innovatív, platformfüggetlen videócsomag jelentősen megmozgatja majd a szakmát.”


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.