Hirdetés

Az Amazon a legkedveltebb webes áruház



|

Zsinórban nyolcadszor lett az év legjobb áruháza az Amazon a ForeSee felmérésben.

Hirdetés

A ForeSee felmérése alapján az Amazon immáron zsinórban nyolcadszor lett az év legjobb online áruháza a felhasználói visszajelzések alapján. Az ünnepek alkalmával készült becslés során az Amazon a 100-ból 88 pontot szerzett, ami megfelel a tavalyi pontszámának. 

Az elemzők szerint az Amazon hosszú sikere és vásárlóközpontúsága mellett nehéz elképzelni, hogy valaki is a nyomukba érne. Szerintük a cégeknek le kellene másolni ezt, a vásárlókra fókuszált hozzáállást, ami mellesleg óriási bevételeket is hozott az évek során. Az Amazon igen aktív vásárlókkal rendelkezik, november 26-án például 26,5 millió rendelés érkezett, ami másodpercenként 306-ot jelent.

Érdekesség, hogy a listán nagyot csúszott lefelé az Apple: a tavalyi második most csak 80 százalékot szerzett, ami az elmúlt négy év legrosszabb eredménye. Szintén 4 százalékot rontott a Dell, ők 77-et szereztek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.