Hirdetés

Elérhető az Ubuntu 10.10 bétája



|

A Maverick Meerkat végleges kiadása október 10-én váltja le a Lucid Lynx-t.

Hirdetés

Az Ubuntu legújabb, 10.10-es változata stílusosan, 2010. október 10-én (2010. 10. 10.) érkezik meg, és a fejlesztők reményei szerint 10/10-es teszteredményeket produkál. A Maverick Meerkat névre hallgató operációs rendszer az áprilisi Lucid Lynx-t hivatott leváltani.

 

A Maverick Meerkatről néhány napja lekerült az alfa címke, immáron ugyanis béta állapotú az operációs rendszer. A GUI-n történt fejlesztések mellett teljesítménybeli növekedést és gyorsabb boot-időket is várhatunk.

 

Az alapértelmezett képkezelő a Shotwell lett, amely az F-Spotot váltotta. A Software Center fizetős Linux-programokat is kínál majd a jövőben, ezt az októberi premierig szeretnék élessé tenni. A Maverick Meerkat egyik legnagyobb újdonsága a Unity desktop.

 

Ha valaki úgy dönt, a béta állapot ellenére már szeretné tesztelni a 10.10-es Ubuntut, akkor részletes információkat és letöltési linkeket itt találhat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.