Hirdetés

Faster Than Ever 2.0



|

Ezzel az érdekes nevű szoftverrel kulcsszavak segítségével indíthatjuk el kedvenc alkalmazásainkat.

Hirdetés

Igazán stílusos a Faster Than Ever (magyarul körülbelül azt jelenti, hogy Gyorsabb, mint valaha) elnevezése, hiszen ha egy kicsit „betanítottuk”, tényleg gyorsabban tudjuk majd általa elindítani a különféle alkalmazásokat, elérni gyakran használt mappákat, weboldalakat vagy vezérlőpultelemeket.

 

 

fasterthanever.jpg

 

Ezt úgy tehetjük meg, hogy minden bejegyzéshez egy kulcsszót rendelünk hozzá, amelyet egész egyszerűen be kell írnunk a program beviteli mezőjébe, majd megnyomni az -t. Az adatok feltöltése igen egyszerű: kiválasztjuk a megfelelő menüpontot (New Shortcut...), megadjuk, hogy az mire is mutasson, (állomány, weboldal stb.), majd magát a hivatkozást kell beállítanunk – természetesen minden típushoz más és más paramétereket kell kitölteni. Például egy weboldalnál az oldal címe mellett azt is beállíthatjuk, hogy a gépünkre telepített böngészők közül melyikben nyíljon meg. A program főablakában minden hivatkozás gyorsan áttekinthető egy listán, és pillanatok alatt módosítható.

 

Remek alkalmazás az FTE: ha szánunk egy kis időt a hivatkozások elkészítésére, akkor tényleg egy kezes, a munkát gyorsító programmal lehetünk gazdagabbak.


Adatok

  • Programok, weboldalak és állományok elérése kulcsszavak segítségével

  • Vista alatti működés

  • Ingyenes

 

Értékelés

Termék: Faster Than Ever 2.0

Előny: nagyon hasznos alkalmazás

Hátrány: az adatok feltöltése időigényes

Teljesítmény: 80

Szolgáltatás: 60

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.