Hirdetés

Felesküdött a hátsó kapuk ellen a Tor



|

A Tor azt ígéri, hogy nem épít majd hátsó kapukat a szolgáltatásaiba, és így megvédi a felhasználóit.

Hirdetés

A Tor közzétette a közösségi szerződését, vagyis egy olyan ígéret- és irányelv-gyűjteményt a felhasználók felé, amelyben hisz. 

Hirdetés

Ebben egy érdekes rész is található: megígérte a csapat, hogy soha nem helyeznek el első vagy hátsó kapukat a projektjeikben. 

Az, hogy a Tor segítségével a felhasználók anonim módon tudnak böngészni, természetesen hozzájárul ahhoz is, hogy egyesek fegyverekkel, drogokkal és egyéb illegális dolgokkal kapcsolatban használják a szolgáltatást. Meglepő módon a Tort a legnagyobb mértékben épp az amerikai kormány pénzeli. 

Egyes vélemények szerint nem sokat számít a Tor ígérete, amelyben felesküdik a hátsó kapuk ellen. 

Az amerikai hatóságok már bizonyították, hogy képesek megszerezni az őket érdeklő információkat - az FBI korábban 1500 felhasználót azonosított gyerekpornó kapcsán úgy, hogy egy Torra fejlesztett hacker eszközt vetett be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.