Hirdetés

Javított Flash érkezett a Firefoxhoz



|

Elméletileg sikerült megoldani a stabilitási problémákat.

Hirdetés

Mint nemrégiben mi is beszámoltunk róla, a hónap elején kiadott Flash 11.3 komoly stabilitási és kompatibilitási problémákkal küszködött Firefox 13 alatt, amelynek köszönhetően nem csak a böngésző egyes kiegészítőinek használata esetén, de akár egyszerű videolejátszáskor is lefagyhatott az Adobe beépülője.


A Mozillának ugyan az elmúlt héten sikerült megoldania a problémák egy részét, ám az igazi hunyó természetesen a Flash volt, így fennálló gondokat orvosolandó az Adobe tegnap kiadta a plugin Firefoxhoz használható 11.3.300.262-es verzióját.


Amennyiben a javítás mégsem oldaná meg a problémát, akkor ideiglenes érdemes visszaállni a Flash 10.3-as verziójára, a vállalati felhasználók miatt még mindig karbantartott változatban javítva lett az összes sérülékenység, amelyet a 11.3-ban is száműztek az Adobe munkatársai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.