Hirdetés

Frissült az AIDA64|

A legújabb SSD-k támogatását és továbbfejlesztett szünetmentes tápegység megfigyelést kínál az új kiadás.

Hirdetés

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.30-as verziója (az 1.85-ös változat most ingyenesen elérhető a PC World magazin olvasóinak), amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő Extreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, a Business Edition-t. Az új kiadás egy sor újdonságot tartalmaz, az átalakított Asztal minialkalmazás és a bővített szünetmentes tápegység kezelés mellett már támogatja a teljes AMD Radeon HD 7000 GPU családot, valamint a legújabb generációs Intel SSD meghajtókat is. Nézzük az újdonságokat!

Bővített szünetmentes tápegység kezelés

A szünetmentes tápegységek és smart akkumulátorok továbbfejlesztett támogatása tartalmazza a hőmérséklet- és kapacitásfigyelést, a bemeneti és kimeneti feszültség, valamint a kimeneti áramerősség és áramterhelés mérést HID-felületű UPS eszközökön.

 Átalakított Asztal minialkalmazás

Az új AIDA64 Asztal minialkalmazás a hőmérsékletek, feszültségek, ventilátor sebességek és egyéb rendszeradatok megjelenítésére képes. A betűtípus és betűstílus egyedi konfigurálását is lehetővé teszi minden minialkalmazás elemhez.

OpenCL GPGPU stressz teszt

Az új verzió többszálú OpenCL GPGPU számítási feladatokat használó GPU és APU stresszelő kiegészítést tartalmaz az AIDA64 Rendszer stabilitásteszthez. AMD CrossFireX, AMD DualGraphics és nVIDIA SLI konfigurációk kezelését nyújtja minden rendelkezésre álló GPU és APU eszköz párhuzamos terhelésével. Kevert konfigurációk (pl. AMD GPU + nVIDIA GPU), többchipes videokártyák, OpenCL-képes IGP chipsetek, valamint a következő generációs AMD „Trinity” APU-k teljes körű támogatását is biztosítja.

Következő generációs Intel processzorok és lapkakészletek támogatása

A 2.30-as változatban optimalizált sebességmérő eljárások találhatók Intel Atom 2000 sorozatú „Cedarview” processzorokhoz, és a hamarosan megjelenő Intel Core i3/i5/i7 „Ivy Bridge” asztali és mobil APU-khoz, valamint az Intel Xeon E5-2000 sorozatú „Sandy Bridge-EP” munkállomás- és szerver processzorokhoz is. Részletes lapkakészlet információt nyújt az Intel 7-es sorozatú „Panther Point” és az Intel C600 „Patsburg” alaplapi lapkakészletekhez. Az Intel „Haswell” APU, az Intel „Penwell” SoC és az Intel „Lynx Point” PCH előzetes támogatása is megoldott.

A legújabb hardverek kezelése

Egy sor új diagnosztikai szolgáltatást is tartalmaz a márciusi frissítés. Grafikus processzor, OpenGL és GPGPU információk, hőmérséklet és hűtőventilátor figyelés a legújabb GPU-khoz: AMD Radeon HD 7750/7770/7850/7870/7950/7970, nVIDIA GeForce GTX 460 SE v2, nVIDIA GeForce GTX 555, nVIDIA GeForce GTX 560 SE, nVIDIA GeForce 605, nVIDIA GeForce 610M, nVIDIA GeForce GT 620, nVIDIA GeForce GT 620M, nVIDIA GeForce GT 640M, nVIDIA GeForce GT 650M, nVIDIA GeForce GTX 660M,  nVIDIA GeForce GTX 670M, nVIDIA GeForce GTX 675M, nVIDIA GeForce GTX 680, Intel 520 és Intel 710 SSD támogatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.