Hirdetés

Frissült az androidos SPB Shell 3D



|

Már a sztereoszkópikus megjelenítőket is támogatja a szoftver.

Hirdetés

Az SPB Software elérhetővé tette az Android Marketen a Shell 3D névre hallgató kezelőfelületének 1.2-es verzióját. A többnyire rendkívül pozitív fogadtatásban részesülő, látványos térbeli hatásokkal teletűzdelt program futtatásához legalább Android 2.1-es készülékre van szükség, a szoftver 2763 forintba kerül.

 

SPB Shell 3D
SPB Shell 3D

 


A legújabb változatot számos kisebb-nagyobb újdonsággal vértezték fel az SPB Software munkatársai, például immáron támogatottak a sztereoszkópikus megjelenítők, könnyen lehet váltogatni az okostelefon és táblagép módok közt, továbbá fekvő üzemmódban is működik már az alkalmazás.

 


A kisebb újítások közé tartozik a könyvjelzők mappa, a 3D-s híváslista, az általánosságban véve kicsinosított megjelenés, az optimalizációknak hála lecsökkent válaszidő, és a már meglévő panelek bővített funkcionalitása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.