Hirdetés

Havi 2 millió GB adatot spórol nekünk a Chrome



|

Több mint 1 milliárd ember használja mobilon a böngészőt.

Hirdetés

A Google a múlt héten állt elő a Chrome böngésző 50-es verziójával, amely az elmúlt napokban kezdett el végre megjelenni a felhasználók gépein. Ennek örömére néhány érdekes statisztikát is megosztott a Google. 

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb számadat az, hogy a Chrome immáron több mint 1 milliárd felhasználóval bír mobilon, minden egyes hónapban. 

Ez azt jelenti, hogy a Chrome belépett az olyan népszerű szolgáltatások és termékek körébe, mint az Android, a Térkép, a Keresés, a YouTube vagy a Google Play Áruház. Természetesen asztali gépeken is több mint 1 milliárd ember használja a Google böngészőjét. 

A Chrome-ban a felhasználók havonta összesen 771 milliárd oldalt töltenek be, a Google Fordítót 3,6 milliárd oldalnál használják. 

Szintén érdekes, hogy az adatforgalom-csökkentő funkciót asztali gépen és mobilon is szeretik az emberek: ez összesen havi 2 millió GB adatot spórol nekünk. A Google a kártékony weboldalaktól havonta 145 millió alkalommal menti meg a felhasználóit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.