Hirdetés

Hogyan állítsuk helyre a törölt fájljainkat?



|

A számos lehetőség közül az egyik az ingyenes Kickass Undelete.

Hirdetés

Amikor egy fájlt törlünk, az fizikailag még nem semmisül meg azonnal, csak ha felülírta a Windows az adott területet. A törölt adatok helyreállítására számos megoldás létezik, ilyen a Recuva vagy a FileWing, és ilyen az ingyenes Kickass Undelete is, amely merevlemezről, flash meghajtóról vagy memóriakártyáról egyaránt képes a helyreállításra.

 

A program indítása után ki kell választanunk a szükséges meghajtót, majd a keresőmezőbe fájlnevet és kiterjesztést is írhatunk. Természetesen szűrők használata nélkül is kereshetünk. A Kickass Undelete minden Windows-t támogat, illetve FAT és NTFS fájlrendszereket. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.