Hirdetés

Hogyan használjuk a vágólapot a régi és a modern appok között?



|

A Clipà.Vu egy Modern UI alatt használható vágólapkezelő.

Hirdetés

Amikor valamit másolunk, például egy szövegrészt, akkor azt a Windows eltárolja a vágólapon. Ha valami új elemet is át akarunk vinni, akkor az előzőt a rendszer felülírja (kivéve, ha külön vágólapkezelőt használunk). Általában a vágólap tartalmát nem szoktuk nézegetni sem, azonban a Windows 8-ban ez a funkció kicsit jobban használható.

Mindez annak köszönhető, hogy a Windows 8-ban a Modern UI-s appokat a képernyő szélére rögzíthetjük, miközben az Asztalon dolgozunk. Innen már csak egy lépés kihasználni a Modern UI-s vágólapkezelők nyújtotta előnyöket. Egy jó megoldás erre a célra például a Clipà.Vu, amely elérhető a Windows Store-on keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.