Hirdetés

Hogyan jussunk gyorsan Google+-adatokhoz Chrome alatt?



|

A CircleCount részletes statisztikákkal szolgál a böngészőn belül.

Hirdetés

A számok fontosak a közösségi oldalakon - egy Twitter-felhasználó például valószínűleg kíváncsi arra, hogy hányan követik őt. Ezzel gyakorlatilag a népszerűség is mérhető. Ami a Google+-t illeti, ha kíváncsiak vagyunk valakinek a profiladataira, akkor jó megoldás lehet a CircleCount használata Chrome böngésző alatt.

 

A kiegészítő megmutatja a Google+-on szereplő profilok és oldalak adatait és statisztikáit. A CircleRank funkció képes rangsort is állítani az alapján, hogy kit hányan követnek. A CircleCount használatához nem szükséges Google+-profil, elég egyszerűen a kiválasztott linket a címsorba írni, majd a CircleCount ikonjára kattintani. A kiegészítő itt található.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.