Hirdetés

Hogyan kapcsoljuk össze az Outlookot és a Hotmailt?



|

A Microsoft frissítette az Outlook Hotmail Connector alkalmazását.

Hirdetés

A Microsoft frissítette az Outlook Hotmail Connector alkalmazását, amely lehetőséget kínál arra, hogy az Office Outlook 2003, 2007 és 2010 verzióit összekapcsoljuk a Windows Live Hotmail felhasználói nevünkkel. A szoftver segítségével az összes levelünket, névjegyzékünket és naptárunkat ingyenesen kezelhetjük.

 

A stabilitási és megbízhatósági frissítésekkel is ellátott program már a HTTPS protokollt is támogatja. Aki Outlook 2010-zel használja, annak további előnyös szolgáltatások is a rendelkezésére állnak, mint például a megbízható és a letiltott partnerek listájának kétoldalú szinkronizációja. A 32 bites változat itt található, míg a 64 bites ezen a linken.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.