Hirdetés

Hogyan kezeljük androidos eszközünket PC-ről?



|

A SnapPea segítségével az okostelefon USB-n és Wi-Fi-n is csatlakoztatható.

Hirdetés

Az androidos eszközök esetében nincs megkötve a felhasználó keze, ha szinkronizálásról van szó. A nyílt forráskódú platformra való adatmásolásnak az egyik lehetősége, hogy egy PC-t iktatunk közbe. Ehhez nagyszerű segítség lehet a SnapPea nevű alkalmazás, aminek a segítségével egy okostelefont USB-n és Wi-Fi-n is csatlakoztathatunk a gépünkhöz.

 

A SnapPea segítségével menthetőek és rendezhetőek a fájljaink, egy többfunkciós felhasználói felület segítségével. PC-n keresztül telepíthetőek az APK-k, küldhető és fogadható zene, videó és kép, a gépről írhatunk SMS-t, de a Play Store-hoz is közvetlenül a programból férhetünk hozzá. Az iTunes-zenék importálását is támogató SnapPea innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.