Hirdetés

Hogyan küldjünk nagy fájlokat SkyDrive-val Hotmailen keresztül?



|

Beállíthatjuk, hogy mikor lépjen közbe a SkyDrive.

Hirdetés

A Hotmail beépített extraként érkezik a SkyDrive-val, ami akkor hasznos, ha meglehetősen nagy mellékletet szeretnénk valakinek eljuttatni. Ilyen esetben ezek a fájlok a mi felhasználói fiókunkba kerülnek, a másik fél pedig egy kényelmes letöltési linket kap, ezzel mentesítve a levelezőfiókokat a felesleges terhektől.

 

A SkyDrive alapesetben azonban csak a nagy csatolmányok és az Office-dokumentumok esetében lép közbe. Ha mindig szeretnénk a SkyDrive-ot használni a mellékletekhez, akkor tegyük a következőt:

1. Jelentkezzünk be a Hotmail-fiókunkba, majd válasszuk a Beállításokat.

2. Nyomjunk a Levelezés sorra oldalt, majd válasszuk a Mellékleteket.

3. Itt beállíthatjuk, hogy mindig a SkyDrive-on keresztül legyenek elküldve a mellékleteink, vagy akár le is tilthatjuk azt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.