Hirdetés

Hogyan mentsük fájlként a Vágólap tartalmát?



|

A PasteAsFile szövegből és képből is tud dolgozni.

Hirdetés

Amikor kutatunk valami után a weben, akkor elmentjük a vonatkozó tartalmakat későbbre. Általában egy üres jegyzettömbbe másoljuk be a szöveget, majd elmentjük. Ha egyszerre több helyről is kell menteni, az megnehezíti a dolgunkat és a rendezést is. Külön-külön fájlba menteni azonban meglehetősen sok idő, ráadásul nem biztos, hogy csak szövegre van szükségünk. Ezeket a problémákat hidalja át a PasteAsFile, amely a Vágólapra helyezett szöveget vagy képet külön fájlban menti el.

 

Az alkalmazással elfelejthető a kézi másolgatás és mentés, ugyanis elegendő jobb gombot nyomni a választott fájlon, majd a Past As File opcióra kattintani. Az Intézőbe beépülő programmal nem szükséges egyetlen fájlt sem megnyitni a mentéshez. A fájl mindig az adott mappában lesz mentve, a formátumválasztás pedig automatikus. Alapesetben TXT-t és PNG-t kapunk, azonban az RTF, DOC, HTML, PHP, JPEG, BMP, GIF, TIF, TGA és PCX is támogatottak. A PasteAsFile letölthető az alábbi linkről.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.