Hirdetés

Hogyan módosítsunk hangerőt billentyűkombinációkkal?



|

Ismerős ikonokat mutogat nekünk a 3RVX nevű segédprogram.

Hirdetés

A multimédiás billentyűzeteknek számos előnye van. Ide tartoznak a plusz gombok a böngésző vagy a levelező elindítására, a zenelejátszás irányítására, de sok esetben még hangerőgombokat is kapunk. Ez azért jó, mert sem a hangfal fizikai tekerőjét nem kell állítanunk, sem a Windows szoftveres csúszkáját. 

Amennyiben a mi billentyűzetünkről lehagyták a hangerőgombokat, de mi szívesebben állítgatnánk a filmek hangerejét innen, akkor sincsen gond. A számos erre a célra született segédprogram egyike a 3RVX, amely egyszerű, de hasznos. Az alkalmazással akár az egeret is bevonhatjuk a kombinációk megalkotásába, és szintén különlegesség, hogy az iOS hangerőikonja köszön vissza. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.