Hirdetés

Hogyan monitorozzuk a rendszer erőforrásait?



|

Az AbpMon mindent figyel a gépünkön, amire szükségünk lehet.

Hirdetés

Bár a Windows Erőforrás-figyelője mindent megtesz, hogy valósidejű adatokkal lásson el minket a gépünkkel kapcsolatban, a kezdő felhasználók esetleg barátságtalan megoldásnak találhatják. Ezen felül kevés lehetőség van a testre szabásokra és a Tálcán keresztüli figyelmeztetések kérésére. 

 

Az AbpMon egy olyan minden-egyben rendszerfigyelő, amely képes mindezekre, miközben figyeli a processzorunk és a memóriánk kihasználtságát, a hálózati forgalmat, a virtuális memóriát, az adatátviteli sebességet és még több egyéb tényezőt. A figyelmeztetések egyénileg állíthatóak be a programban. Az AbpMon ide kattintva szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.