Hirdetés

Hogyan tegyünk Start menüt a Windows 8 sarkaiba?



|

A Pokki For Windows 8 kicsit eltér az eddig megszokott menüpótlóktól.

Hirdetés

A Pokki For Windows 8 egyike azon alkalmazásoknak, amely automatikusan egy Start menüvel ruházza fel a Windows 8-at. Ez a program viszont kicsit eltér az eddig megszokottaktól, hiszen hozzáférést enged a webes szolgáltatásokhoz is, mint például a Facebook, a Gmail vagy a Twitter. Ezen felül egy alkalmazásboltot is kínál, számos ingyenes alkalmazással

A felül elhelyezett kereső nem csak a helyi fájlok között, de a weben is képes kutatni. Bal oldalon a dokumentumainkat találjuk meg, jobb szélen pedig az értesítéseket, míg alulra a népszerű alkalmazások kerülnek. A Pokki For Windows 8 ide kattintva tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.