Hirdetés

Hogyan töröljük gyorsan az ideiglenes és felesleges fájlokat?



|

A Free Internet Window Washer minden ideiglenes és felesleges fájlt a kukába dob.

Hirdetés

A Free Internet Window Washer egy, a CCleanerhöz hasonló alkalmazás, amely minden ideiglenes és felesleges fájlt a kukába dob. A Windows mellett több mint 100 alkalmazást támogató program a böngészőkkel is képes elboldogulni, természetesen a takarítás opciói minden szoftver esetén egyénileg is beállíthatóak.

 

Az előzményeket és ténykedésünk nyomait minden téren kiválóan eltakarító Free Internet Window Washer használatakor csupán a szükséges fület kell kiválasztanunk a felugró ablakban, ott pedig a választott alkalmazásokat/területeket bepipálva indulhat is a nagytakarítás. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.